Boulderwand boulder buiten klimmen.

Klimcentrum Boulderwand boulder buiten klimmen. heet je hartelijk welkom aan de Bijlmerplein 138 in Amsterdam.

Meer informatie over Boulderwand boulder buiten klimmen. in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderwand boulder buiten klimmen. aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderwand boulder buiten klimmen. en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Boulderwand boulder buiten klimmen. tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Bijlmerplein 138 in Amsterdam. Telefonisch is Boulderwand boulder buiten klimmen. te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderwand boulder buiten klimmen.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderwand boulder buiten klimmen. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderwand boulder buiten klimmen.

Bezoekers bekeken ook