Klimmuur Haarlem

Klimcentrum Klimmuur Haarlem heet je hartelijk welkom aan de Spaarndamseweg 120-B in Haarlem.

Meer informatie over Klimmuur Haarlem in Haarlem

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Haarlem aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Haarlem en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Haarlem, spreekt Klimmuur Haarlem tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Spaarndamseweg 120-B in Haarlem. Telefonisch is Klimmuur Haarlem te bereiken via 31 23 525 9997 en op de website http://www.deklimmuur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Haarlem? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Haarlem het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Haarlem

Bezoekers bekeken ook