Klimpark Twiske

Klimcentrum Klimpark Twiske heet je hartelijk welkom aan de De Zuiderlaaik 3 in Oostzaan.

Meer informatie over Klimpark Twiske in Oostzaan

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimpark Twiske aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimpark Twiske en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Oostzaan, spreekt Klimpark Twiske tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op De Zuiderlaaik 3 in Oostzaan. Telefonisch is Klimpark Twiske te bereiken via 31 6 21447333 en op de website https://www.klimparktwiske.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimpark Twiske? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimpark Twiske het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimpark Twiske

Bezoekers bekeken ook