GOG Klimmen

Klimcentrum GOG Klimmen heet je hartelijk welkom aan de Lochemseweg 46, 10 hoog in Barchem.

Meer informatie over GOG Klimmen in Barchem

Voor de echte avonturiers ben je bij GOG Klimmen aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij GOG Klimmen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Barchem, spreekt GOG Klimmen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Lochemseweg 46, 10 hoog in Barchem. Telefonisch is GOG Klimmen te bereiken via en op de website https://www.facebook.com/gogklimmen.lochem/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij GOG Klimmen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GOG Klimmen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. GOG Klimmen

Bezoekers bekeken ook