X-Cube Kerkrade

Escaperoomcentrum X-Cube Kerkrade heet je hartelijk welkom aan de Roda J.C. Ring 2f in Kerkrade.

Meer informatie over X-Cube Kerkrade in Kerkrade

Voor de echte avonturiers ben je bij X-Cube Kerkrade aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij X-Cube Kerkrade en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Kerkrade, spreekt X-Cube Kerkrade tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Roda J.C. Ring 2f in Kerkrade. Telefonisch is X-Cube Kerkrade te bereiken via 31 45 740 0010 en op de website http://x-cubekerkrade.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij X-Cube Kerkrade? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je X-Cube Kerkrade het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. X-Cube Kerkrade

Bezoekers bekeken ook