Escaperoom De Bagijnetoren

Evenementenlocatie Escaperoom De Bagijnetoren heet je hartelijk welkom aan de Phoenixstraat 85 in Delft.

Meer informatie over Escaperoom De Bagijnetoren in Delft

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom De Bagijnetoren aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom De Bagijnetoren en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Delft, spreekt Escaperoom De Bagijnetoren tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Phoenixstraat 85 in Delft. Telefonisch is Escaperoom De Bagijnetoren te bereiken via 31 15 888 1062 en op de website http://www.debagijnetoren.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom De Bagijnetoren? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom De Bagijnetoren het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom De Bagijnetoren

Bezoekers bekeken ook