Escaperoom Beverwijk

Evenementenlocatie Escaperoom Beverwijk heet je hartelijk welkom aan de in Beverwijk.

Meer informatie over Escaperoom Beverwijk in Beverwijk

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Beverwijk aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Beverwijk en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Beverwijk, spreekt Escaperoom Beverwijk tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op in Beverwijk. Telefonisch is Escaperoom Beverwijk te bereiken via 31 251 645 299 en op de website http://www.vuurliniebeverwijk.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Beverwijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Beverwijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Beverwijk

Bezoekers bekeken ook