Bunker 83

Escaperoomcentrum Bunker 83 heet je hartelijk welkom aan de Verlengde Paltzerweg 1 in Soest.

Meer informatie over Bunker 83 in Soest

Voor de echte avonturiers ben je bij Bunker 83 aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bunker 83 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Soest, spreekt Bunker 83 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Verlengde Paltzerweg 1 in Soest. Telefonisch is Bunker 83 te bereiken via 31 6 39764354 en op de website http://www.bunker83.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bunker 83? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bunker 83 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bunker 83

Bezoekers bekeken ook