De Klimmuur Rotterdam

Klimcentrum De Klimmuur Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Prinsenlaan 910 in Rotterdam.

Meer informatie over De Klimmuur Rotterdam in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij De Klimmuur Rotterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Klimmuur Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt De Klimmuur Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Prinsenlaan 910 in Rotterdam. Telefonisch is De Klimmuur Rotterdam te bereiken via 31 10 286 9794 en op de website http://www.deklimmuur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Klimmuur Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klimmuur Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Klimmuur Rotterdam

Bezoekers bekeken ook