Escaperoom Kootwijkerbroek

Escaperoomcentrum Escaperoom Kootwijkerbroek heet je hartelijk welkom aan de Wesselseweg 141-D in Kootwijkerbroek.

Meer informatie over Escaperoom Kootwijkerbroek in Kootwijkerbroek

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Kootwijkerbroek aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Kootwijkerbroek en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Kootwijkerbroek, spreekt Escaperoom Kootwijkerbroek tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Wesselseweg 141-D in Kootwijkerbroek. Telefonisch is Escaperoom Kootwijkerbroek te bereiken via 31 6 11815256 en op de website http://www.escaperoomkootwijkerbroek.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Kootwijkerbroek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Kootwijkerbroek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Kootwijkerbroek

Bezoekers bekeken ook