Helden Inc.

Escaperoomcentrum Helden Inc. heet je hartelijk welkom aan de Tappersweg 8c in Haarlem.

Meer informatie over Helden Inc. in Haarlem

Voor de echte avonturiers ben je bij Helden Inc. aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Helden Inc. en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Haarlem, spreekt Helden Inc. tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Tappersweg 8c in Haarlem. Telefonisch is Helden Inc. te bereiken via 31 23 207 8019 en op de website http://www.helden-inc.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Helden Inc.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Helden Inc. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Helden Inc.

Bezoekers bekeken ook