Escaperoom Kampen

Evenementenlocatie Escaperoom Kampen heet je hartelijk welkom aan de Oudestraat 146 in Kampen.

Meer informatie over Escaperoom Kampen in Kampen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Kampen aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Kampen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Kampen, spreekt Escaperoom Kampen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Oudestraat 146 in Kampen. Telefonisch is Escaperoom Kampen te bereiken via 31 38 303 1621 en op de website https://kamperevents.nl/escaperoomkampen/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Kampen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Kampen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Kampen

Bezoekers bekeken ook