Fundustry Dordrecht

Evenementenlocatie Fundustry Dordrecht heet je hartelijk welkom aan de Vest 108 in Dordrecht.

Meer informatie over Fundustry Dordrecht in Dordrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Fundustry Dordrecht aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fundustry Dordrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dordrecht, spreekt Fundustry Dordrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Vest 108 in Dordrecht. Telefonisch is Fundustry Dordrecht te bereiken via 31 85 888 8581 en op de website https://www.fundustry.nl/?utm_source=googlemijnbedrijf&utm_medium=fundustry_dordrecht kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fundustry Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fundustry Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fundustry Dordrecht

Bezoekers bekeken ook