Fundustry Amsterdam

Evenementenlocatie Fundustry Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Oudezijds Armsteeg 24 in Amsterdam.

Meer informatie over Fundustry Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Fundustry Amsterdam aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Fundustry Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Fundustry Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Oudezijds Armsteeg 24 in Amsterdam. Telefonisch is Fundustry Amsterdam te bereiken via 31 85 888 8581 en op de website https://www.fundustry.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Fundustry Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fundustry Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Fundustry Amsterdam

Bezoekers bekeken ook