Escaperoom Nistelrode

Evenementenlocatie Escaperoom Nistelrode heet je hartelijk welkom aan de Laar 35 in Nistelrode.

Meer informatie over Escaperoom Nistelrode in Nistelrode

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Nistelrode aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Nistelrode en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nistelrode, spreekt Escaperoom Nistelrode tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Laar 35 in Nistelrode. Telefonisch is Escaperoom Nistelrode te bereiken via 31 6 53202787 en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Nistelrode? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Nistelrode het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Nistelrode

Bezoekers bekeken ook