De Blaauwe Arena

Evenementenlocatie De Blaauwe Arena heet je hartelijk welkom aan de Blaauwe Kamer 14 in Wageningen.

Meer informatie over De Blaauwe Arena in Wageningen

Voor de echte avonturiers ben je bij De Blaauwe Arena aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij De Blaauwe Arena en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Wageningen, spreekt De Blaauwe Arena tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Blaauwe Kamer 14 in Wageningen. Telefonisch is De Blaauwe Arena te bereiken via 31 317 356 391 en op de website http://www.deblaauwearena.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij De Blaauwe Arena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Blaauwe Arena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. De Blaauwe Arena

Bezoekers bekeken ook