Escaperoom Warmenhuizen

Evenementenlocatie Escaperoom Warmenhuizen heet je hartelijk welkom aan de Trambaan 5A in Warmenhuizen.

Meer informatie over Escaperoom Warmenhuizen in Warmenhuizen

Voor de echte avonturiers ben je bij Escaperoom Warmenhuizen aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escaperoom Warmenhuizen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Warmenhuizen, spreekt Escaperoom Warmenhuizen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Trambaan 5A in Warmenhuizen. Telefonisch is Escaperoom Warmenhuizen te bereiken via 31 226 394 538 en op de website http://www.escaperoomwarmenhuizen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escaperoom Warmenhuizen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escaperoom Warmenhuizen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escaperoom Warmenhuizen

Bezoekers bekeken ook