Klimhal Stadsmuur Nijmegen

Klimcentrum Klimhal Stadsmuur Nijmegen heet je hartelijk welkom aan de Van Rosenburgweg 52 in Nijmegen.

Meer informatie over Klimhal Stadsmuur Nijmegen in Nijmegen

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimhal Stadsmuur Nijmegen aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimhal Stadsmuur Nijmegen en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nijmegen, spreekt Klimhal Stadsmuur Nijmegen tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Van Rosenburgweg 52 in Nijmegen. Telefonisch is Klimhal Stadsmuur Nijmegen te bereiken via 31 24 344 3310 en op de website http://stadsmuur.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimhal Stadsmuur Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimhal Stadsmuur Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimhal Stadsmuur Nijmegen

Bezoekers bekeken ook