Boulderkerk Venlo

Klimcentrum Boulderkerk Venlo heet je hartelijk welkom aan de Johannes Boscostraat 2 in Venlo.

Meer informatie over Boulderkerk Venlo in Venlo

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderkerk Venlo aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderkerk Venlo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Venlo, spreekt Boulderkerk Venlo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Johannes Boscostraat 2 in Venlo. Telefonisch is Boulderkerk Venlo te bereiken via 31 6 38335135 en op de website https://boulderkerkvenlo.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderkerk Venlo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderkerk Venlo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderkerk Venlo

Bezoekers bekeken ook