IntoTheGame

Amusementscentrum IntoTheGame heet je hartelijk welkom aan de Weerstraat 37 in Tiel.

Meer informatie over IntoTheGame in Tiel

Voor de echte avonturiers ben je bij IntoTheGame aan het juiste adres. Deze Amusementscentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij IntoTheGame en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Amusementscentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tiel, spreekt IntoTheGame tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Amusementscentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Amusementscentrum op Weerstraat 37 in Tiel. Telefonisch is IntoTheGame te bereiken via 31 344 845 855 en op de website http://intothegame.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij IntoTheGame? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je IntoTheGame het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. IntoTheGame

Bezoekers bekeken ook