Klimcentrum Neoliet

Klimcentrum Klimcentrum Neoliet heet je hartelijk welkom aan de Stadionbaan 52 in Heerlen.

Meer informatie over Klimcentrum Neoliet in Heerlen

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Neoliet aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Neoliet en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Heerlen, spreekt Klimcentrum Neoliet tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Stadionbaan 52 in Heerlen. Telefonisch is Klimcentrum Neoliet te bereiken via 31 45 542 4358 en op de website https://www.neoliet.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Neoliet? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Neoliet het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Neoliet

Bezoekers bekeken ook