Kei Boulderhal Wagenwerkplaats

Klimcentrum Kei Boulderhal Wagenwerkplaats heet je hartelijk welkom aan de Soesterweg 314 in Amersfoort.

Meer informatie over Kei Boulderhal Wagenwerkplaats in Amersfoort

Voor de echte avonturiers ben je bij Kei Boulderhal Wagenwerkplaats aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Kei Boulderhal Wagenwerkplaats en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amersfoort, spreekt Kei Boulderhal Wagenwerkplaats tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Soesterweg 314 in Amersfoort. Telefonisch is Kei Boulderhal Wagenwerkplaats te bereiken via 31 33 737 0362 en op de website http://keiboulderhal.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Kei Boulderhal Wagenwerkplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kei Boulderhal Wagenwerkplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Kei Boulderhal Wagenwerkplaats

Bezoekers bekeken ook