Escape Room Rutbeek

Escaperoomcentrum Escape Room Rutbeek heet je hartelijk welkom aan de Blikkersmaatweg 15 in Enschede.

Meer informatie over Escape Room Rutbeek in Enschede

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape Room Rutbeek aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape Room Rutbeek en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Enschede, spreekt Escape Room Rutbeek tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Blikkersmaatweg 15 in Enschede. Telefonisch is Escape Room Rutbeek te bereiken via 31 53 428 3141 en op de website https://www.buitenhoff.nl/escape-room-rutbeek/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape Room Rutbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape Room Rutbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape Room Rutbeek

Bezoekers bekeken ook