Escape room Weert

Evenementenlocatie Escape room Weert heet je hartelijk welkom aan de Dries 1-A in Weert.

Meer informatie over Escape room Weert in Weert

Voor de echte avonturiers ben je bij Escape room Weert aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Escape room Weert en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Weert, spreekt Escape room Weert tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Dries 1-A in Weert. Telefonisch is Escape room Weert te bereiken via 31 495 545 533 en op de website http://escaperoom-weert.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Escape room Weert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escape room Weert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Escape room Weert

Bezoekers bekeken ook