Het Leids Virtuorium

Evenementenlocatie Het Leids Virtuorium heet je hartelijk welkom aan de Breestraat 51 in Leiden.

Meer informatie over Het Leids Virtuorium in Leiden

Voor de echte avonturiers ben je bij Het Leids Virtuorium aan het juiste adres. Deze Evenementenlocatie voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Het Leids Virtuorium en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Evenementenlocatie.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Leiden, spreekt Het Leids Virtuorium tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Evenementenlocatie is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Evenementenlocatie op Breestraat 51 in Leiden. Telefonisch is Het Leids Virtuorium te bereiken via 31 6 58862965 en op de website http://www.virtuorium.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Het Leids Virtuorium? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Het Leids Virtuorium het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Het Leids Virtuorium

Bezoekers bekeken ook