Real Escape Room Apeldoorn

Escaperoomcentrum Real Escape Room Apeldoorn heet je hartelijk welkom aan de Nieuwstraat 163 in Apeldoorn.

Meer informatie over Real Escape Room Apeldoorn in Apeldoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij Real Escape Room Apeldoorn aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Real Escape Room Apeldoorn en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Apeldoorn, spreekt Real Escape Room Apeldoorn tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Nieuwstraat 163 in Apeldoorn. Telefonisch is Real Escape Room Apeldoorn te bereiken via 31 85 888 8581 en op de website https://realescaperoom.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Real Escape Room Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Real Escape Room Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Real Escape Room Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook