Backspace Escape Rooms

Escaperoomcentrum Backspace Escape Rooms heet je hartelijk welkom aan de Transformatorweg 30a in Amsterdam.

Meer informatie over Backspace Escape Rooms in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Backspace Escape Rooms aan het juiste adres. Deze Escaperoomcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Backspace Escape Rooms en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Escaperoomcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Backspace Escape Rooms tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Escaperoomcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Escaperoomcentrum op Transformatorweg 30a in Amsterdam. Telefonisch is Backspace Escape Rooms te bereiken via 31 20 737 3126 en op de website http://www.backspace-escaperooms.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Backspace Escape Rooms? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Backspace Escape Rooms het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Backspace Escape Rooms

Bezoekers bekeken ook