Bouldermuur Den Haag

Klimcentrum Bouldermuur Den Haag heet je hartelijk welkom aan de Jaap Edenweg 10 in Den Haag.

Meer informatie over Bouldermuur Den Haag in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Bouldermuur Den Haag aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Bouldermuur Den Haag en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Bouldermuur Den Haag tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Jaap Edenweg 10 in Den Haag. Telefonisch is Bouldermuur Den Haag te bereiken via 31 70 359 9229 en op de website http://www.deklimmuur.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Bouldermuur Den Haag? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Bouldermuur Den Haag het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Bouldermuur Den Haag

Bezoekers bekeken ook