Veluws Boshuis

Klimcentrum Veluws Boshuis heet je hartelijk welkom aan de Asselsestraat 397 in Apeldoorn.

Meer informatie over Veluws Boshuis in Apeldoorn

Voor de echte avonturiers ben je bij Veluws Boshuis aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Veluws Boshuis en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Apeldoorn, spreekt Veluws Boshuis tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Asselsestraat 397 in Apeldoorn. Telefonisch is Veluws Boshuis te bereiken via 31 88 554 6636 en op de website http://www.klimbos.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Veluws Boshuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Veluws Boshuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Veluws Boshuis

Bezoekers bekeken ook