Klimbos Appelscha

Klimcentrum Klimbos Appelscha heet je hartelijk welkom aan de Boerestreek 8 in Appelscha.

Meer informatie over Klimbos Appelscha in Appelscha

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimbos Appelscha aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimbos Appelscha en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Appelscha, spreekt Klimbos Appelscha tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Boerestreek 8 in Appelscha. Telefonisch is Klimbos Appelscha te bereiken via 31 516 433 309 en op de website http://www.klimbos-appelscha.com/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimbos Appelscha? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimbos Appelscha het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimbos Appelscha

Bezoekers bekeken ook