Beta Boulders Amsterdam

Klimcentrum Beta Boulders Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Stadionplein 18 in Amsterdam.

Meer informatie over Beta Boulders Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Beta Boulders Amsterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Beta Boulders Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Beta Boulders Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Stadionplein 18 in Amsterdam. Telefonisch is Beta Boulders Amsterdam te bereiken via en op de website https://www.betaboulders.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Beta Boulders Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Beta Boulders Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Beta Boulders Amsterdam

Bezoekers bekeken ook