Klimcentrum Neoliet Eindhoven

Klimcentrum Klimcentrum Neoliet Eindhoven heet je hartelijk welkom aan de Vijfkamplaan 14 in Eindhoven.

Meer informatie over Klimcentrum Neoliet Eindhoven in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt Klimcentrum Neoliet Eindhoven tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Vijfkamplaan 14 in Eindhoven. Telefonisch is Klimcentrum Neoliet Eindhoven te bereiken via 31 40 248 2634 en op de website http://neoliet.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimcentrum Neoliet Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimcentrum Neoliet Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimcentrum Neoliet Eindhoven

Bezoekers bekeken ook