Klimhal Mountain Network Nieuwegein

Klimcentrum Klimhal Mountain Network Nieuwegein heet je hartelijk welkom aan de Blokhoeve 12 in Nieuwegein.

Meer informatie over Klimhal Mountain Network Nieuwegein in Nieuwegein

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimhal Mountain Network Nieuwegein aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimhal Mountain Network Nieuwegein en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Nieuwegein, spreekt Klimhal Mountain Network Nieuwegein tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Blokhoeve 12 in Nieuwegein. Telefonisch is Klimhal Mountain Network Nieuwegein te bereiken via 31 88 123 6910 en op de website http://www.mountain-network.nl/nieuwegein kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimhal Mountain Network Nieuwegein? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimhal Mountain Network Nieuwegein het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimhal Mountain Network Nieuwegein

Bezoekers bekeken ook