Monk bouldergym Rotterdam

Klimcentrum Monk bouldergym Rotterdam heet je hartelijk welkom aan de Ceintuurbaan 183 in Rotterdam.

Meer informatie over Monk bouldergym Rotterdam in Rotterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Monk bouldergym Rotterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Monk bouldergym Rotterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Rotterdam, spreekt Monk bouldergym Rotterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Ceintuurbaan 183 in Rotterdam. Telefonisch is Monk bouldergym Rotterdam te bereiken via 31 10 737 1383 en op de website https://monk.nl/rotterdam/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Monk bouldergym Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monk bouldergym Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Monk bouldergym Rotterdam

Bezoekers bekeken ook