Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo

Klimcentrum Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo heet je hartelijk welkom aan de Oostereind 12A in Grolloo.

Meer informatie over Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo in Grolloo

Voor de echte avonturiers ben je bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Grolloo, spreekt Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Oostereind 12A in Grolloo. Telefonisch is Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo te bereiken via 31 592 501 655 en op de website https://www.joytime.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Joytime Vrijetijdsactiviteiten Grolloo

Bezoekers bekeken ook