Klim en springtoren Port Zélande

Klimcentrum Klim en springtoren Port Zélande heet je hartelijk welkom aan de QV45+5X in Ouddorp.

Meer informatie over Klim en springtoren Port Zélande in Ouddorp

Voor de echte avonturiers ben je bij Klim en springtoren Port Zélande aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klim en springtoren Port Zélande en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Ouddorp, spreekt Klim en springtoren Port Zélande tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op QV45+5X in Ouddorp. Telefonisch is Klim en springtoren Port Zélande te bereiken via en op de website kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klim en springtoren Port Zélande? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klim en springtoren Port Zélande het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klim en springtoren Port Zélande

Bezoekers bekeken ook