Boulderhal Het Lab

Klimcentrum Boulderhal Het Lab heet je hartelijk welkom aan de Transformatorweg 32 in Amsterdam.

Meer informatie over Boulderhal Het Lab in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Het Lab aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Het Lab en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Boulderhal Het Lab tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Transformatorweg 32 in Amsterdam. Telefonisch is Boulderhal Het Lab te bereiken via 31 20 334 6498 en op de website https://beestboulders.com/boulderen/het-lab-amsterdam/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Het Lab? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Het Lab het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Het Lab

Bezoekers bekeken ook