Monk bouldergym Eindhoven

Klimcentrum Monk bouldergym Eindhoven heet je hartelijk welkom aan de Berkenstraat 1A in Eindhoven.

Meer informatie over Monk bouldergym Eindhoven in Eindhoven

Voor de echte avonturiers ben je bij Monk bouldergym Eindhoven aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Monk bouldergym Eindhoven en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Eindhoven, spreekt Monk bouldergym Eindhoven tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Berkenstraat 1A in Eindhoven. Telefonisch is Monk bouldergym Eindhoven te bereiken via 31 40 295 0488 en op de website https://monk.nl/eindhoven/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Monk bouldergym Eindhoven? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monk bouldergym Eindhoven het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Monk bouldergym Eindhoven

Bezoekers bekeken ook