Boulderhal De Fabriek

Klimcentrum Boulderhal De Fabriek heet je hartelijk welkom aan de Ben Viljoenstraat 1 in Haarlem.

Meer informatie over Boulderhal De Fabriek in Haarlem

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal De Fabriek aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal De Fabriek en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Haarlem, spreekt Boulderhal De Fabriek tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Ben Viljoenstraat 1 in Haarlem. Telefonisch is Boulderhal De Fabriek te bereiken via 31 23 576 5458 en op de website https://www.boulderhaldefabriek.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal De Fabriek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal De Fabriek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal De Fabriek

Bezoekers bekeken ook