Klimhal Mountain Network Dordrecht

Klimcentrum Klimhal Mountain Network Dordrecht heet je hartelijk welkom aan de Maria Montessorilaan 3a in Dordrecht.

Meer informatie over Klimhal Mountain Network Dordrecht in Dordrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimhal Mountain Network Dordrecht aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimhal Mountain Network Dordrecht en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Dordrecht, spreekt Klimhal Mountain Network Dordrecht tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Maria Montessorilaan 3a in Dordrecht. Telefonisch is Klimhal Mountain Network Dordrecht te bereiken via 31 88 123 6840 en op de website http://www.mountain-network.nl/Dordrecht kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimhal Mountain Network Dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimhal Mountain Network Dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimhal Mountain Network Dordrecht

Bezoekers bekeken ook