Monk bouldergym Amsterdam

Klimcentrum Monk bouldergym Amsterdam heet je hartelijk welkom aan de Aambeeldstraat 26 in Amsterdam.

Meer informatie over Monk bouldergym Amsterdam in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Monk bouldergym Amsterdam aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Monk bouldergym Amsterdam en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Monk bouldergym Amsterdam tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Aambeeldstraat 26 in Amsterdam. Telefonisch is Monk bouldergym Amsterdam te bereiken via 31 20 737 0598 en op de website https://monk.nl/amsterdam/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Monk bouldergym Amsterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Monk bouldergym Amsterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Monk bouldergym Amsterdam

Bezoekers bekeken ook