Boulderhal Walhalla

Klimcentrum Boulderhal Walhalla heet je hartelijk welkom aan de Johan Van Veenplein 12 in Den Haag.

Meer informatie over Boulderhal Walhalla in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Walhalla aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Walhalla en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Boulderhal Walhalla tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Johan Van Veenplein 12 in Den Haag. Telefonisch is Boulderhal Walhalla te bereiken via 31 70 205 1069 en op de website http://www.boulderhalwalhalla.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Walhalla? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Walhalla het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Walhalla

Bezoekers bekeken ook