Boulderhal Sterk

Klimcentrum Boulderhal Sterk heet je hartelijk welkom aan de Kon. Wilhelminalaan 4b in Utrecht.

Meer informatie over Boulderhal Sterk in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Sterk aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Sterk en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Boulderhal Sterk tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Kon. Wilhelminalaan 4b in Utrecht. Telefonisch is Boulderhal Sterk te bereiken via 31 30 737 0615 en op de website http://www.boulderhalsterk.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Sterk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Sterk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Sterk

Bezoekers bekeken ook