Klimpark Alphen aan den Rijn

Klimcentrum Klimpark Alphen aan den Rijn heet je hartelijk welkom aan de Burgemeester Bruins Slotsingel 9 in Alphen aan den Rijn.

Meer informatie over Klimpark Alphen aan den Rijn in Alphen aan den Rijn

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimpark Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimpark Alphen aan den Rijn en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Alphen aan den Rijn, spreekt Klimpark Alphen aan den Rijn tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Burgemeester Bruins Slotsingel 9 in Alphen aan den Rijn. Telefonisch is Klimpark Alphen aan den Rijn te bereiken via 31 6 42266424 en op de website http://www.klimparkalphen.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimpark Alphen aan den Rijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimpark Alphen aan den Rijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimpark Alphen aan den Rijn

Bezoekers bekeken ook