Boulderhal Block013

Klimcentrum Boulderhal Block013 heet je hartelijk welkom aan de Lovense Kanaaldijk 47 in Tilburg.

Meer informatie over Boulderhal Block013 in Tilburg

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal Block013 aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal Block013 en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Tilburg, spreekt Boulderhal Block013 tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Lovense Kanaaldijk 47 in Tilburg. Telefonisch is Boulderhal Block013 te bereiken via 31 13 590 2008 en op de website https://www.block013.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal Block013? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal Block013 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal Block013

Bezoekers bekeken ook