Boulderhal de Campus

Klimcentrum Boulderhal de Campus heet je hartelijk welkom aan de Kerketuinenweg 55 in Den Haag.

Meer informatie over Boulderhal de Campus in Den Haag

Voor de echte avonturiers ben je bij Boulderhal de Campus aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Boulderhal de Campus en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Den Haag, spreekt Boulderhal de Campus tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Kerketuinenweg 55 in Den Haag. Telefonisch is Boulderhal de Campus te bereiken via 31 70 205 1144 en op de website http://www.boulderhaldecampus.nl/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Boulderhal de Campus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boulderhal de Campus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Boulderhal de Campus

Bezoekers bekeken ook