Club Monk

Klimcentrum Club Monk heet je hartelijk welkom aan de H.J.E. Wenckebachweg 79 in Amsterdam.

Meer informatie over Club Monk in Amsterdam

Voor de echte avonturiers ben je bij Club Monk aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Club Monk en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Amsterdam, spreekt Club Monk tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op H.J.E. Wenckebachweg 79 in Amsterdam. Telefonisch is Club Monk te bereiken via 31 20 891 4780 en op de website https://monk.nl/club-amsterdam/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Club Monk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Monk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Club Monk

Bezoekers bekeken ook