Coronel Adventure Indoor Klimpark

Klimcentrum Coronel Adventure Indoor Klimpark heet je hartelijk welkom aan de IJsselmeerstraat 314 in Huizen.

Meer informatie over Coronel Adventure Indoor Klimpark in Huizen

Voor de echte avonturiers ben je bij Coronel Adventure Indoor Klimpark aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Coronel Adventure Indoor Klimpark en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Huizen, spreekt Coronel Adventure Indoor Klimpark tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op IJsselmeerstraat 314 in Huizen. Telefonisch is Coronel Adventure Indoor Klimpark te bereiken via 31 35 524 4144 en op de website http://coronel.nl/klimmen/ kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Coronel Adventure Indoor Klimpark? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Coronel Adventure Indoor Klimpark het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Coronel Adventure Indoor Klimpark

Bezoekers bekeken ook