Klimmuur Kalymnos

Klimcentrum Klimmuur Kalymnos heet je hartelijk welkom aan de Upsalalaan in Utrecht.

Meer informatie over Klimmuur Kalymnos in Utrecht

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimmuur Kalymnos aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimmuur Kalymnos en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Utrecht, spreekt Klimmuur Kalymnos tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Upsalalaan in Utrecht. Telefonisch is Klimmuur Kalymnos te bereiken via 31 30 253 4471 en op de website https://www.olympos.nl/en-us/sportsprogrammes/kalymnosclimbingwall.aspx kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimmuur Kalymnos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimmuur Kalymnos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimmuur Kalymnos

Bezoekers bekeken ook