Klimbos Zeist

Klimcentrum Klimbos Zeist heet je hartelijk welkom aan de Badmeester Schenkpad 8 in Zeist.

Meer informatie over Klimbos Zeist in Zeist

Voor de echte avonturiers ben je bij Klimbos Zeist aan het juiste adres. Deze Klimcentrum voorziet je van uitdagende klimroutes en ingewikkelde escaperooms waar je zeker je volledige concentratie voor nodig hebt om uit te komen.

Kom gezellig langs bij Klimbos Zeist en beleef het ultieme groepsuitje. Voor de echte enthousiastelingen is er de optie om lid te worden en je klimvaardigheden verder door te ontwikkelen bij deze stimulerende Klimcentrum.

Als jij op zoek bent naar een stoere hobby in de buurt van Zeist, spreekt Klimbos Zeist tot de verbeelding. Welk niveau of leeftijd je ook hebt, deze Klimcentrum is er voor iedereen. Verschillende niveaus in klimroutes en escaperooms zorgen ervoor dat iedereen wel aan zijn of haar trekken komt. 

Waar wacht je nog op! Kom lang bij deze Klimcentrum op Badmeester Schenkpad 8 in Zeist. Telefonisch is Klimbos Zeist te bereiken via 31 30 699 0006 en op de website https://sro.nl/klimbos-zeist/?utm_source=google&utm_medium=organic&utm_campaign=gmb kun je alvast een sfeerimpressie voelen.

Hoe kom je bij Klimbos Zeist? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Klimbos Zeist het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. organisatoren buitenactiviteiten
  2. Klimbos Zeist

Bezoekers bekeken ook